Graag wil ik mij even voorstellen,

Mijn naam is Jack Verdonk:

Al meer dan 40 jaar is ons bedrijf actief met het exploiteren van draaiorgels.
Vader Jan Verdonk begon na een loopbaan als fruit en groenteman, met de restauratie van zijn eerste orgel "De Blauwe Gavioli" waarna hij deze vol trots in 1969 aan het publiek presenteerde.
Na de succesvolle restauratie en exploitatie begon hij in de jaren 70 van de vorige eeuw zelf orgels te bouwen.Draaiorgel "De Willem Parel" kwam gereed in 1976.

Het grote succes bleef niet bij één nieuwbouw orgel, zo liet Jan Verdonk na zijn overlijden in 1996 het bedrijf in totaal 4 schitterende, zelfgebouwde orgels na.De orgels van Verdonk kregen door het maken van wereldreizen een groot aanzien, vaak gaan deze reizen samen met een Holland- promotie team.

Ons bedrijf bestaat al 40 jaar waarbij het verhuren van onze draaiorgels van hoge kwaliteit voorop staat, maar ook orgelstemmen en restauratie in ons atelier zijn nog altijd aan de orde.

Het verhuren van een clowns act, springkussens, suikerspin, kinderdraaimolen zijn er in de loop der jaren als aanvulling bijgekomen.

Vriendelijke groeten,
Jack Verdonk en medewerkers.Home | Over ons | Archief | Contact
Vader Jan Verdonk in de werkplaats
Jack Verdonk draait aan het orgel
               © 2014 Willem Parel Draaiorgel Amusements B.V.     -      Telefoon 1:  06 - 41456913    Telefoon 2:  06 - 51207611       - E-mail: info@willempareldraaiorgel.com